Hemma i Sverige!

Heeeej <3

Haha det känns som att det var en livstid innan jag skrev här. Eller okej krydd, men det har hänt mycket senaste dagarna. Jag har flyttat tillbaka till Stockholm!

Min sista dag så bjöd Paris i alla fall på uppehåll så jag fick min sightseeing gjord som jag ville. Jag vinkade till både Eiffeltornet och Sacre Coeur. Resan hem sedan dagen efter var lite stökig med en skittung rullväska vars hjul gick sönder, och ett strejkpåverkat tågsystem. Men tack vare att jag hade överdrivet mycket tid på mig gick det bra! Och med det här sommarvädret som Stockholm har bjudit på har jag haft en alldeles perfekt helg och hunnit med pojkvän, familj och kompisar. Och rätt mycket sol-lapade för att inte tala om MAT. Mumma alltså, vad mycket gott det finns i detta land!

Så ja hörni, det känns lite tråkigt att avsluta här, för jag antar att det är dags. Och juste, jag håller på att få tillbaka min tentor. Good news, alla som jag har fått tillbaka har jag klarat 😀 så nu har jag tio högskolepoäng. Men har av någon anledning en ganska positiv känsla för resten också haha, min teori om att de är snälla mot oss utbytesstudenter på grund av att alla deras kurser är på franska och sina egna studenter vill ofta åka till engelsktalande universitet, verkar stämma. Visst har jag berättat att de två duktigaste studenterna på ESTP ofta kommer till Stockholm KTH? Det är tydligen ett av de allra mest eftertraktade universiteten. Gissa hur stort jag skrev étudiant en exchange, KTH SUÉDE, efter mitt namn på alla tentor haha. Och kanske att det hjälpte en aning?

Nu väntar en sommar med ett förhoppningsvis FETT sommarjobb innan mitt sista år på KTH stundas. Jag är så otroligt otroligt glad att jag åkte iväg på ett utbyte, jag behövde verkligen det. Och jag rekommenderar er ALLA att göra det. Det går inte att beskriva hur en termin utomlands är för jag vet att alla har så otroligt olika upplevelser. Om jag får säga ett personligt tips så hoppas jag att ni är flera som vågar åka iväg och studera på ett annat språk än engelska, ni kommer fixa det jag lovar. Och som en bonus kommer ni ha ett tredje språk att skryta med resten av ert liv, typ. Så åk iväg hörn! Tror det kan vara en extra bra grej på CV:t också, som en sista morot!

Tusen tack för att ni har läst, det har varit så himla roligt att skriva och berätta för er <3

Jag avslutar (motvilligt 🙂 ) denna era som bloggerska som sig bör, med två selfies tagna i världens bästa stad. Puss och hej kompisar, vi ses på campus!

IMG_7858
Vid trappan till Sacre Coeur. En man spelade orgel och jag kan ha gråtit en skvätt av alla känslor och intryck.
FullSizeRender (2)
Vink vink Paris, jag kommer tillbaka snart

<3

Profilbild
Hej! Jag heter Åsa Östman och bor för tillfället i Montreal, Kanada. Häng med!

En kommentar till “Hemma i Sverige!”

1. Lite vemodigt att läsa sista inlägget, men så kommer jag på att nu är du hemma och vi kan ses PÅ RIKTIGT! <3

Kommentarer inaktiverade.