Jurassic Park weekend

Processed with VSCO with f2 preset

Vi har haft en sjukt rolig helg! Tidigt i fredags åkte vi ut till en ö som heter Green Island som ligger på Taiwans östkust. Alltså det var så otroligt vackert. Det kännes som att vi befann oss i Jurassic World. Green Island är en gammal fängelse ö, dit politiska flyktingar blev strandsatta. Jag är lite nördig när det kommer till sånt, men jag tycker att det är väldigt fascinerande. Många restauranger på ön var inspirerade av fängelsetemat.

Processed with VSCO with f2 preset

imageimageimageimage

Jag tänkte att det kunde bli ett litet tips till ni andra som snart ska åka på utbyte: Se mer av landet ni är i tidigare av perioden. Åtminstone om staden ni studerar inte möter era förväntningar. Tainan är verkligen en riktigt sömning och ärligt talat ganska ful stad. Därför har jag varit ganska avig till Taiwan i sin helhet. Men nu när vi varit och sett mer av Taiwan de här senaste veckorna så måste jag säga att landet är väldigt vackert. Jag ångrar inte att jag åkte utomlands (Filippinerna, Singapore och Indonesien) istället, men borde ha mixat upp mina resor (utrikes och inrikes) mer. 🙂

Nu är det snart två veckor kvar tills jag åker hem till Sverige och det börjar därför bli dags att summera min upplevelse här i Taiwan. De närmaste veckorna kommer vi åka på semester till Kenting och bada samt fixa med det sista i skolan. Därför tänkte jag att jag ska avsluta min bloggkarriär, heh, med ett 3 över förväntan och 3 under förväntan i helgen. Hoppas ni har det bra där hemma!