Sista blogginlägget!

Hej, jag har helt glömt att skriva ett sista blogginlägg! När var det senast jag postade? Två veckor sen? Förlåt för det! Jag har nu inprincip min sista vecka kvar av skola, sen flyttar jag ut den 30e. Och 10 dagar senare åker flyger jag hem! Så klockan 7 den 10e är jag hemma! Efter mer än 11 månader av Japan kommer det vara otroligt skönt att komma hem – men kommer även såklart sakna Tokyo helt sjukt mycket. Får helt enkelt redan planera en ny Tokyoresa!

Den sista tiden här märker jag hur jag vill bara allt jag kommer sakna och ta med det hem – men har bara 30 kg hem så kanske kommer skicka ett paket hem. 5 kg extra baggage kostar över 1200 kr (!!) medan det bara går för 300 kr via ‘Surface Mail’. Jag har hört att riskokare kan vara svåra att hitta hemma så om jag har magiskt nog pengar kvar sista dagarna kanske jag skickar hem en hel del köksgrejer.

Jag kommer fortsätta lägga upp mina sista japanbilder på min tumblr (http://kasperii.tumblr.com/) för de som vill se mer av staden.

Nu tänkte jag bara ta och tacka er som har följt bloggen – det har varit riktigt schysst att haft ett ställe att skriva om allt man upplevt. Med det går utlandsbloggen på sommarsemester men är åter till hösten. Då kommer ni att få följa med fyra nya bloggande KTH-studenter på deras äventyr till Australien, Argentina, Nederländerna och Singapore.jag

Profilbild
Tokyobo och medietekniker