Straya, redan en månad du och jag!

Det är jag som är Alva, en 20-åring som läser det tredje året på civilingenjörsprogrammet i datateknik på KTH och jag är en av de fyra utbytesstudenterna som kommer att blogga här under hösten.
20160718_092527

Den 5 juli påbörjade jag min resa och flög i 23 (!) timmar Från Stockholm Arlanda till Melbourne Tullamarine. Utbytet som jag är på pågår under jul-nov 2016 och är på det fantastiska University of Melbourne, ett av Australiens absolut bästa universitet.

Så här är jag nu, över en månad senare. En liten sammanfattning på vad jag hunnit göra hittills:

• Bott en vecka på hostel
  • Deltagit i två mottagningar för internationella studenter på Unimelb
  • Flyttat in i ett underbart 10-rums share house
  • Börjat skolan och alla mina fyra kurser
  • Bokat in tre inrikes resor för den kommande månaden
  • Surfat
  • Varit på en AFL-match

Förutom detta så har jag hunnit upptäcka att det finns oändligt mycket att se och uppleva här i bara Melbourne. Alltifrån caféer och barer i små trånga gränder, sporter, all världens mat och olika evenemang alla dagar i veckan. Staden är så levande och helt fantastisk!!

Häng kvar och följ med mig på min resa i stora Straaaya!

Det är jag som är Alva, och jag går mitt tredje år på civilingenjörsprogrammet i datateknik på KTH. Under juli-december 2016 kommer jag att bege mig på ett äventyr till det fantastiska Melbourne i stora Australien. Följ med på min resa!