Hoppa till innehåll

Sunny börjar blogga

Hej KTH,

Jag är en av flera nya utlandsbloggare för hösten. Jag borde nog börja med en beskrivning av mig själv. Jag är dock ingen bra på att beskriva mig själv. Istället har jag valt att lägga upp en bild på mig, där människorna som omger mig bytts ut mot ord som brukar omge mig. En bild säger mer än tusen ord heter det, därför säger den här minst 1 013.

13682388_10153774357135382_1985024271_o
Brukar oftast se såhär uppgiven ut också

Annat som inte tas upp i bilden:

  • 22 år gammal
  • Läser femte året på Design och produktframtagning, med masterspåret Teknisk design
  • Inte från Indien
  • Aldrig bott själv, lagat mat, tvättat kläder eller massa annat som man förväntas kunna göra som fullt fungerande vuxen människa

Nog om mig!

Om tre dagar åker jag till Nederländerna för att plugga ett halvår av Industrial Design Engineering på TU Delft. Det känns ganska läskigt, men jag ser ändå fram emot det. Jag har ingen aning vad jag ska förvänta mig, men hur illa kan det gå?

Saker jag önskar jag kunde innan jag åker:

  • Lite mer av språket. Jag kan bara tre ord på nederländska: sap (juice), meisje (tjej) och boterham (macka). Jag skulle nog klara mig ganska länge på de orden men ett större ordförråd skulle inte skada.
  • Laga mat. Men jag kan ju steka chicken nuggets och koka ris, och det är väl allt man behöver för att överleva?
  • Cykla. 🙁

Saker jag kommer sakna:

  • Min PS4. Fortfarande inte klarat Witcher 3:s Blood and Wine-expansion, och snart släpps Final Fantasy XV efter 10 års väntan. No Man’s Sky har jag också sett fram emot, den borde väl patchas snart och bli värd pengarna… Okej, ska nog sluta nörda mig.
  • Svenskt vatten. Det är så sjukt gott. Seriöst, jag var i England i en vecka nyligen och vattnet smakar hemskt där. Svenskt vatten är ju bäst. Om jag var tvungen att hålla mig till en vätska för resten av mitt liv skulle det utan tvekan vara vatten.
  • Familj, vänner, osv.

Eftersom jag är en idiot har jag inte börjat packa än, trots att det är 3 dagar kvar tills jag flyger. Det känns som ett misstag, antagligen den första av många som kommer beskrivas här på bloggen.

Vad ska jag packa? Hur mycket ska jag packa?

Snälla skicka hjälp!

Vettig, rutinerad och gott om sunt förnuft är en beskrivning av mig som inte alls stämmer. Jag är Sunny Ahmed, 22 år gammal och går femte och sista året av utbildningen till civilingenjör inom design och produktframtagning med masterspåret teknisk design. Höstterminen 2016 överger jag bekvämligheten med att bo hos föräldrarna för att överleva på egen hand i Delft, Nederländerna! Kommer jag kunna laga mat som går att äta? Kommer jag lista ut hur man tvättar kläder? Spänning, intrig och dramatik väntar på KTHs utlandsblogg, där du får svar på dessa frågor och kanske fler!

En kommentar till “Sunny börjar blogga”

Kommentarer är stängda.