Hoppa till innehåll

Sunny introducerar sina vänner (del 1)

Hej KTH,

Sist namedroppade jag ett par gånger utan att gå in i detalj på vilka jag faktiskt åkt hit med. Därför tänkte jag att vi kör en riktig introduktion av de som jag är i Delft med (inte alla för då hinner jag inte skriva nåt mer innan det är dags att åka tillbaka). Jag glömde dock fråga nån om jag fick använda bilder av dem offentligt såhär, därför får ni porträtter ritade av undertecknad, med en mus, på Paint, 02:45 efter en extremt lång onsdag. Enjoy.

Först ut är gänget som läser teknisk design som masterspår tillsammans med mig på KTH.

1
Självständighet: 10/10. Mystik: 8/10.

Andreas! Av alla oss som är här känns det som att han är den som är mest ”in control”. Han är också den som integrerat sig bäst med andra i Delft, vi andra förlitar oss väldigt mycket på varandra för att överleva. Det kan iförsig vara fallet att det är skenet som bedrar och att han är lika nära sammanbrott som alla andra (eller mig åtminstone).

2
Beslutsamhet: 8/10. Skrämsel: 9/10.

Maria! Hon är den som har mest driv av oss här. Det är svårt att stå emot när hon har bestämt sig för något. Det hade kanske varit ett problem, men hon brukar ändå ha rätt om det hon säger… oftast. Jag var rätt orolig att hon egentligen ogillade mig, men det var bara min egna osäkerhet som person. Hon är direkt om det hon tycker, och det är nåt som jag uppskattar. Tydligen är det väldigt nederländskt att vara direkt om saker, så det är väl bra antar jag.

3
Ödmjukhet: 8/10. Intelligens: 10/10.

Malcolm! Han är väldigt mycket min storebror/mamma/pappa här i Delft. Som tidigare nämnt har han försett mig med wifi i nödsituationer, men jag har även duschat hos honom (han har ett fräschare badrum) och ätit en massa måltider (han har ett vardagsrum med ett ordentligt bord, och kan faktiskt laga mat). Jag har tur att han bor nån minut bort, annars hade jag ju varit tvungen att ta hand om mig själv.

4
Uppfattad oskyldighet: 10/10. Verklig oskyldighet: 2/10.

Linnéa! Hon känns lika borta som jag är ibland, men jag är ganska säker på att hon är hyfsat vettig ändå. Linnéa är väldigt praktisk att ha med sig överallt, för det är stor chans att hon får hjälp av främlingar utan att fråga. Hon är min motsats i det avseendet, och många fler. Jag brukar oftast ha vitt på mig, hon svart. Jag kan Photoshoppa, men inte hon. Hon kan cykla, men inte jag. Vi har kört Mafia (eller Mafia-liknande spel) ungefär 15 gånger tillsammans, och jag har bara varit en ond karaktär en enda gång. Gissa vem som alltid pekas ut som ond? Jag. Gissa vem som aldrig misstänks? Och gissa vem som alltid är ond? Linnéa, för fan.

Fortsättning följer i del två, där ni får träffa en konstig kanadensare, en pålitlig nya zeeländare snubbe från Nya Zeeland och en tjej från Australien som slog mitt rekord i Sjoelen (förklarar senare).

 

Vettig, rutinerad och gott om sunt förnuft är en beskrivning av mig som inte alls stämmer. Jag är Sunny Ahmed, 22 år gammal och går femte och sista året av utbildningen till civilingenjör inom design och produktframtagning med masterspåret teknisk design. Höstterminen 2016 överger jag bekvämligheten med att bo hos föräldrarna för att överleva på egen hand i Delft, Nederländerna! Kommer jag kunna laga mat som går att äta? Kommer jag lista ut hur man tvättar kläder? Spänning, intrig och dramatik väntar på KTHs utlandsblogg, där du får svar på dessa frågor och kanske fler!