Hoppa till innehåll

Sunny landar i Nederländerna

Hej KTH,

Jag har inte dött, jag har bara varit utan wifi. Det är ganska mycket att berätta, men det här inlägget kommer bara att täcka mina första timmar här. Inte superspännande kanske, men jag lever inte ett superspännande liv i allmänhet.

Jag och Linnéa tjatade till oss skjuts till Arlanda av Harun, som är lättexploaterad och har en bil. Här är vi i bilen och ser coola ut:

14059921_1136277066444256_1402389459_o
Det var ganska regnigt men coolingar tar inte av sig solglasögonen

Flyget ner gick smidigt nog. Det var fullbokat så flygvärdinnorna fick köra lite Tetris med allas väskor, men de var duktiga. Hade inga bekymmer tills man stod vid rullbandet i Amsterdams flygplats och väntade på sitt incheckade bagage, men alla blir väl smått oroliga i just den situationen.

14138924_1136266053112024_1280286764_o
I väntan på Godot

Efter att jag hittade mitt bagage (svårare än förväntat, för röd var en extremt vanlig färg för väskor) anslöt vi oss till en större grupp människor som såg förvirrade ut och inte verkade veta vad de skulle göra. Det visade sig vara rätt beslut, för efter 1,5 timmar vallades vi ut till en buss med ett släp där våra väskor slängdes in (bokstavligt talat, snubben var onödigt våldsam med dem) och kördes ut till Delft.

Jag har förträngt minnet av första kvällen i lägenheten, för att det var hemskt. Jag tror jag måste tillägna ett helt inlägg till bara den, så vi låter det vara så länge.

Förresten har jag fortfarande inte wifi, jag snyltar just nu från Malcolm. Det är rätt skönt, men någon gång måste jag gå hem och hitta något sätt att fördriva tiden utan en massa bilder av Shabani, världens snyggaste gorilla.

Untitled-4
Hunk

Förslag på tidsfördriv?

Snälla skicka hjälp!

 

Vettig, rutinerad och gott om sunt förnuft är en beskrivning av mig som inte alls stämmer. Jag är Sunny Ahmed, 22 år gammal och går femte och sista året av utbildningen till civilingenjör inom design och produktframtagning med masterspåret teknisk design. Höstterminen 2016 överger jag bekvämligheten med att bo hos föräldrarna för att överleva på egen hand i Delft, Nederländerna! Kommer jag kunna laga mat som går att äta? Kommer jag lista ut hur man tvättar kläder? Spänning, intrig och dramatik väntar på KTHs utlandsblogg, där du får svar på dessa frågor och kanske fler!