Sunny packar fel

Hej KTH,

Jag frågade runt bland kompisar som varit på längre resor om hur lång tid det tar att packa. Zakki som åkte på utbyte i Italien sa att han började packa dagen innan hans flyg. De flesta skulle nog ta det som ett varnande exempel. Jag tog det som en utmaning.

Flyget är om mindre än 16 timmar vid skrivande stund och jag har nu börjat packa. Nej, jag vet att ni tänker, ”Wow Sunny du är så himla cool” utan sarkasm, men gör inte det. Det här var ett misstag, precis som jag kände i förra inlägget. Jag ångrar att jag sköt upp det här tills nu. Jag ångrar att jag är en idiot.

Jag tror att jag får med det väsentliga? Få se nu:

Kläder:

• 15 T-shirts
  • 3 tjocktröjor
  • 2 skjortor
  • Skitmånga boxers och strumpor
  • 2 par jeans (ett par svarta och ett par… jeansfärgade[?])
  • Ett par chinos
  • 2 par mjukisbyxor
  • 2 par gymbyxor

Skolgrejer:

• 3 Whitelines-block (snodde dem från nån arbetsmarknadsdag, tack WSP)
  • Stiftpenna 0.3 (jobbat mig neråt från 0.7 för att jag är så jäkla hardcore)
  • Sudd (nåt larvigt märke som heter typ ”Skool Gear”, men är seriöst ett riktigt bra sudd)
  • Bläckpennor 0.05, 0.2, 0.8
  • Tumstock (haft den sen jag gick i 8:an)
  • En stämpel med kattmotiv (extra viktigt)
Bland det coolaste i hela världen

Andra saker av tyg:

• Handdukar (en stor och en liten)
  • Sängkläder
  • En filt (extra mysig)

Elektronik:

• Laptop
  • Mobil
  • Hörlurar
  • Powerbank
  • En jädrans massa sladdar

Annat som är svårare att kategorisera är tandborste, tandkräm, deo, hårtrimmer, sax och rakhyvel (det är ganska mycket underhåll som krävs för att upprätthålla ett funktionellt skägg). Jag tar även med mig ett A3-block för att jag började rita en bild som har krävt extremt mycket tid men som jag vägrar låta komma undan ofärdig. Slutligen vägrar min mamma låta mig åka utan mat för att hon är säker att jag kommer dö av svält innan jag tar mig till mitt nya hem. Därför får jag med mig en massa fried chicken.

14060496_1133178946754068_1343715653_o
Mina väskor, jag har döpt dem till Kanye (ryggsäcken), Godot (röda) och Brandon Jones (blåa)

När jag läser igenom det här känns det ändå som att jag får med mig det som behövs. Men jag kan inte släppa känslan av att jag har missat något extremt viktigt. Jag vet dock inte vad.

Vad har jag missat?

Snälla skicka hjälp!

Vettig, rutinerad och gott om sunt förnuft är en beskrivning av mig som inte alls stämmer. Jag är Sunny Ahmed, 22 år gammal och går femte och sista året av utbildningen till civilingenjör inom design och produktframtagning med masterspåret teknisk design. Höstterminen 2016 överger jag bekvämligheten med att bo hos föräldrarna för att överleva på egen hand i Delft, Nederländerna! Kommer jag kunna laga mat som går att äta? Kommer jag lista ut hur man tvättar kläder? Spänning, intrig och dramatik väntar på KTHs utlandsblogg, där du får svar på dessa frågor och kanske fler!

En kommentar till “Sunny packar fel”

Kommentarer är stängda.