Efter ansökan

Hoppas alla som vill åka på utbytesstudier nästa läsår har tagit chansen att söka nu! Kan inte beskriva hur taggad jag är åt er, det väntas så många äventyr och nya erfarenheter!!

Nu när ansökan till KTH är inskickad finns det ett par saker som du kan göra/börja fundera på i väntan på antagningsbeskedet.

1. Börja spara pengar och budgetera. Ju tidigare du börjar att spara pengar, desto mer roliga saker kommer du att kunna göra under utbytesstudierna!
  2. Leta fram passande kurser på universiteten du sökt till, kika på tillgodoräkningar, vilka kurser du kommer att behöva läsa, och ta fram en studieplan för resten av din studietid på KTH.
  3. Läs på om landet/universiteten du sökt till. Tveka inte att höra av dig till studenter som åkt dit tidigare, de har oftast massa nyttiga tips att dela med sig av.
Det är jag som är Alva, och jag går mitt tredje år på civilingenjörsprogrammet i datateknik på KTH. Under juli-december 2016 kommer jag att bege mig på ett äventyr till det fantastiska Melbourne i stora Australien. Följ med på min resa!