Hoppa till innehåll

När utbytet går mot sitt slut

Nu har jag varit borta från Sverige i ett halvår snart och om tre veckor åker jag tillbaks igen lagom till att period tre börjar på KTH. Det känns så konstigt att tiden har gått så himla fort och att jag snart kommer att behöva lämna mitt liv här i Melbourne.

Spontant känns det väldigt tråkigt att åka hem igen, det kommer att bli en stor omställning att åka från sommarvärmen här till kalla mörka vinter-Stockholm. Det kommer också att kännas konstigt med sommarlov efter bara en termin på KTH i vår. Dock ser jag mycket fram emot att få träffa vänner och familj i Stockholm snart!

Har även fått nästa termins kurser bekräftade nu. Kommer att läsa Maskininlärning, Deep Learning, och Kexet så det ska bli jättespännande! Om det hade gått så hade jag dock gärna stannat här en termin till – så mycket älskar jag Melbourne!

Profilbild
Det är jag som är Alva, och jag går mitt tredje år på civilingenjörsprogrammet i datateknik på KTH. Under juli-december 2016 kommer jag att bege mig på ett äventyr till det fantastiska Melbourne i stora Australien. Följ med på min resa!