Hoppa till innehåll

Nyårslöften 2017

2016 har varit det mest spännande och händelserika år hittills i mitt liv tack vare utbytet. Är så glad över att jag tog chansen att uppleva Melbourne, har haft det så himla bra här! Jag är nu insatt på att göra 2017 till ett minst lika bra år och har satt upp några nyårslöften som jag tänkte dela med mig av här i bloggen:

  1. Spara pengar (så att jag kan göra fler roliga saker/resor i framtiden)
  2. Börja på en ny sport/aktivitet (våga testa något nytt och kanske annorlunda)
  3. Leva mer i nuet (jag är vanligtvis väldigt bra på att planera inför framtiden och tänka långsiktigt. Har lärt mig detta halvår i Melbourne att det är superviktigt att njuta av nuet också, så detta kommer jag att ta med mig hem till Stockholm 2017)

Gott nytt år på er!

Profilbild
Det är jag som är Alva, och jag går mitt tredje år på civilingenjörsprogrammet i datateknik på KTH. Under juli-december 2016 kommer jag att bege mig på ett äventyr till det fantastiska Melbourne i stora Australien. Följ med på min resa!