Sunny motstår: Avund

Hej KTH,

På vägen till skolan bor det en snubbe som alltid håller på med cyklar när man går förbi. Det är aldrig samma cykel. Han meckar och pillrar, men det är en sak som han gör med varenda cykel man ser honom med: sprejmålar den svart.

Det hade kanske inte betytt nånting, jag är inte en sån som skulle anklaga någon för något sådär på det sättet. Men, en dag nämnde jag honom när jag stod och pratade med en nederländare i skolan.

Jaha, du menar Cliff? Ja, han försöker alltid sälja cyklar till folk. Betala aldrig mer än 20 euro för dem dock, alla är stulna. Men det är okej att köpa dem, han snor de från Rotterdam och Den Haag så det är svårare för ägarna att hitta cyklarna igen, hahaha.

Cliff, för i helvete.

Han äger en katt också. En riktigt fin katt som verkligen gillade mig. Han hoppade ner från fönsterkarmen han var på och satte sig på en stol bredvid mig och stirrade med förväntansfull blick.

Han var riktigt jäkla len också

Jag tycker inte att Cliff förtjänar en sån här fin katt om han ska gå runt och vara kriminell.

Katten borde vara min.

Vettig, rutinerad och gott om sunt förnuft är en beskrivning av mig som inte alls stämmer. Jag är Sunny Ahmed, 22 år gammal och går femte och sista året av utbildningen till civilingenjör inom design och produktframtagning med masterspåret teknisk design. Höstterminen 2016 överger jag bekvämligheten med att bo hos föräldrarna för att överleva på egen hand i Delft, Nederländerna! Kommer jag kunna laga mat som går att äta? Kommer jag lista ut hur man tvättar kläder? Spänning, intrig och dramatik väntar på KTHs utlandsblogg, där du får svar på dessa frågor och kanske fler!