Hoppa till innehåll

Sunny motstår: Lättja

Hej KTH,

Prokrastinering är vad jag heter i mellannamn. Då menar jag mellannamn som i engelskans middle name, för tydligen betyder mellannamn egentligen ett andra efternamn enligt svensk namnlag.

Men ja, jag är lat och dålig. Jag tror att jag har hamnat i en sorts mentalitet där jag vet att jag hittills klarat mig ganska bra på att skjuta upp jobb tills såhär sent så det kommer gå bra den här gången också. Samtidigt är jag nog nyfiken om var gränsen går, hur sent kan jag påbörja något men ändå hinna klart?

Om ni som läser (osannolikt nog) är unga och oskyldiga och har inte begått samma misstag som mig, lyssna nu på mig:

Bli inte som mig. Det är bara ångest och plåga. Konstant ångest och oavbruten plåga.

Klockan är 03:51. Enligt tidsplanen jag gjort åt mig själv ska jag ha varit klar med tre konceptskisser tills idag (alltså tisdag, igår tekniskt sett) för att hinna göra prototyper inför presentationen nu på fredag. Det gick väl sådär.

Skratta inte åt mig, du ditt skadeglada anteckningsblock på golvet

Jag är inte klar. Fåglar har börjat kvittra utanför fönstret. Jag drack två Red Bulls  men det enda som har hänt är att hjärtat dunkar snabbare, ögonlocken är fortfarande lika tunga. Hur ska det här gå?

Snälla skicka hjälp!

Vettig, rutinerad och gott om sunt förnuft är en beskrivning av mig som inte alls stämmer. Jag är Sunny Ahmed, 22 år gammal och går femte och sista året av utbildningen till civilingenjör inom design och produktframtagning med masterspåret teknisk design. Höstterminen 2016 överger jag bekvämligheten med att bo hos föräldrarna för att överleva på egen hand i Delft, Nederländerna! Kommer jag kunna laga mat som går att äta? Kommer jag lista ut hur man tvättar kläder? Spänning, intrig och dramatik väntar på KTHs utlandsblogg, där du får svar på dessa frågor och kanske fler!