Hoppa till innehåll

Sunny motstår: Stolthet

Hej KTH,

Ni känner ju mig, jag är den minst arroganta personen i hela världen. Jag har allt möjligt som jag kan skryta om, men jag gör inte det ur respekt för andra som skulle känna sig underlägsna.

Om jag nu hade varit en högmodig person hade jag kunnat prata om en riktigt grym konceptskiss som jag gjorde.

Se bara! Färgvalet är utsökt, linjerna är starka och bestämda!
Kolla in skuggningen! Genomtänkt och suveränt gjort!
Och de här cylindrarna, oufff! Ser ni den nonchalanta elegansen vid färgläggningen? Mästerligt utförande!

Men nu är jag inte en högmodig person, så jag ska inte sitta och skryta på det sättet.

Vettig, rutinerad och gott om sunt förnuft är en beskrivning av mig som inte alls stämmer. Jag är Sunny Ahmed, 22 år gammal och går femte och sista året av utbildningen till civilingenjör inom design och produktframtagning med masterspåret teknisk design. Höstterminen 2016 överger jag bekvämligheten med att bo hos föräldrarna för att överleva på egen hand i Delft, Nederländerna! Kommer jag kunna laga mat som går att äta? Kommer jag lista ut hur man tvättar kläder? Spänning, intrig och dramatik väntar på KTHs utlandsblogg, där du får svar på dessa frågor och kanske fler!