Hoppa till innehåll

Mina sista dagar i Australien

Om några dagar åker jag hem till Stockholm så känslorna är väldigt blandade just nu. Har varit omgiven bokstavligen talat 24/7 av vänner/housemates detta halvår så det kommer nog kännas ganska tomt och ensamt att flytta hem igen. Samtidigt ser jag fram emot att få påbörja en ny termin på KTH, det ska bli väldigt spännande!

Under mina sista dagar här planerar jag att:

  • ta massa foton
  • handla på Target (de har massa billiga träningskläder)
  • träffa vänner
  • spendera tid med mina housemates
  • äta massor av god mat ute
  • packa ihop mitt liv här
  • njuta lite extra av all solljus och den 30-gradiga värmen

Profilbild
Det är jag som är Alva, och jag går mitt tredje år på civilingenjörsprogrammet i datateknik på KTH. Under juli-december 2016 kommer jag att bege mig på ett äventyr till det fantastiska Melbourne i stora Australien. Följ med på min resa!