Hoppa till innehåll

Sunny känner stressen

Hej KTH,

Ett sent gott nytt år på er!

Jag hade rätt kul, var på en kompis pojkväns kompisars hemmafest i ghettot i Rotterdam. Det fanns ett övergivet hus precis framför deras som var halvt rivet. Jag och några andra klättrade upp till taket och såg fyrverkerierna därifrån. Det var inte det smartaste beslutet känner jag nu på efterhand, för allting smällde på samma höjd som vi befann oss och huset var så mörkt och ostabilt att jag föll igenom golvet ned en våning (lite skrapsår och blåmärken bara, inget seriöst). Men minnesvärt var det!

Slutet är nära. Bara 3 veckor kvar tills mitt utbyte här i Nederländerna är över, men det betyder bara att jag nu får lida för mitt prokrastinerande. Det är mycket kvar att göra innan jag kan andas ut.

Hittills har jag bara missat fyra av mina egensatta deadlines, så det börjar bra

Vet ni vad det betyder? Fler blogginlägg, så jag slipper ta itu med mitt liv! Hahaha!

Snälla skicka hjälp!

Profilbild
Vettig, rutinerad och gott om sunt förnuft är en beskrivning av mig som inte alls stämmer. Jag är Sunny Ahmed, 22 år gammal och går femte och sista året av utbildningen till civilingenjör inom design och produktframtagning med masterspåret teknisk design. Höstterminen 2016 överger jag bekvämligheten med att bo hos föräldrarna för att överleva på egen hand i Delft, Nederländerna! Kommer jag kunna laga mat som går att äta? Kommer jag lista ut hur man tvättar kläder? Spänning, intrig och dramatik väntar på KTHs utlandsblogg, där du får svar på dessa frågor och kanske fler!