Sunny räknar ner

Hej KTH,

6 dagar kvar tills min produktfilm ska vara klar. 7 dagar kvar tills min konceptbeskrivning ska in. 8 dagar kvar tills slutredovisningen. 15 dagar kvar tills slutrapporten måste vara inlämnad.

Jag behöver sitta och göra modeller som jag ska 3D-printa senare. Det finns några olika program som man kan använda till att modellera. Om man skulle jämföra dem med skolbarn skulle program som Solidworks och Rhino vara de som sitter längst fram och är duktiga och gillar att hålla på med pyssel, och programmet Solid Edge skulle beskrivas som ungen som sitter längst bak och käkar lim.

Vad är det här liksom. Det där avståndet är solklart inte 0 millimeter. Hur skulle jag kunna mäta ett avstånd mellan två punkter alls om det inte var något avstånd mellan dem?

Hur kommer det bli om jag försöker 3D-printa det här?

Snälla skicka hjälp!

Profilbild
Vettig, rutinerad och gott om sunt förnuft är en beskrivning av mig som inte alls stämmer. Jag är Sunny Ahmed, 22 år gammal och går femte och sista året av utbildningen till civilingenjör inom design och produktframtagning med masterspåret teknisk design. Höstterminen 2016 överger jag bekvämligheten med att bo hos föräldrarna för att överleva på egen hand i Delft, Nederländerna! Kommer jag kunna laga mat som går att äta? Kommer jag lista ut hur man tvättar kläder? Spänning, intrig och dramatik väntar på KTHs utlandsblogg, där du får svar på dessa frågor och kanske fler!