Hoppa till innehåll

Sunny signar av

Hej KTH,

Och där var mitt utbyte slut. Det är för mycket att sammanfatta i ett inlägg, eller ens fem. Därför tänker jag inte ens försöka.

Jag kan säga att det har varit den mest stressiga, förvirrande, frustrerande och krävande upplevelsen i mitt liv.

Och om jag fick chansen skulle jag göra det igen utan att förändra någonting.

Nu är jag tillbaka i Stockholm. Dock är stressen inte över, nu måste jag handskas med utlandskoordinatorer, tillgodoräkna kurser, hitta jobb, söka examensarbete…

Snälla skicka hjälp!

 

Eller nej förresten, jag klarar mig nog.

Profilbild
Vettig, rutinerad och gott om sunt förnuft är en beskrivning av mig som inte alls stämmer. Jag är Sunny Ahmed, 22 år gammal och går femte och sista året av utbildningen till civilingenjör inom design och produktframtagning med masterspåret teknisk design. Höstterminen 2016 överger jag bekvämligheten med att bo hos föräldrarna för att överleva på egen hand i Delft, Nederländerna! Kommer jag kunna laga mat som går att äta? Kommer jag lista ut hur man tvättar kläder? Spänning, intrig och dramatik väntar på KTHs utlandsblogg, där du får svar på dessa frågor och kanske fler!