Snart lämnar jag vardagslivet i Singapore.

[Fredagens inlägg – jag glömde visst trycka på publicera]

Snart lämnar jag vardagslivet i Singapore. För gott?

Idag är det fredag. Det är min sista fredag på kontoret, min sista fredag i kollektivet och min sista fredag i Singapore. Det är inte bara min sista fredag utan faktiskt min sista dag här i Singapore. Imorgon klockan 10.35 lämnar jag nämligen Singapore som har varit mitt hem det senaste halvåret.

Min sista vardag i Singapore började med en avslutningsfrukost med teamet på Bread Yard.Och avslutades med svenskt eftermiddagsfika med teamet (där jag bjöd på kladdkaka, grädde och jordgubbar)

Dagen avslutades sist men inte minst med en avslutningsmiddag med kollektivet på Lau Pa Sat och lite häng på The Lantern Rooftop Bar.

Nu sitter jag och Melissa (min roomie) med packade resväskor i vårt tomma rum och lyssnar på vår ”Singapore Swing” playlist och reflekterar över det senaste halvåret. Mer specifikt så reflekterar vi över det här med vardag. Att man verkligen har fått uppleva vardagslivet här..

Det är med blandade känslor som jag lämnar Singapore.. Jag tror inte riktigt att jag har förstått att jag ska åka härifrån.

Imorgon kommer jag att få säga ett sista godmorgon Singapore och ett första godkväll Amsterdam. För imorgon kväll börjar nämligen nya äventyr i Holland och Europa för min del.

Profilbild
Jag heter Michelle Jeng och är en matglad, pratglad och allmänt taggad tjej som går mitt första år på masterprogrammet Real estate and costruction management. I vår tar jag dock en liten paus från Stockholm och KTH och sätter mig på ett plan mot Asien för att ta del av det entreprenöriella utbytesprogrammet iLead. Detta innebär att jag kommer att bo och studera i Singapore på universitetet National University of Singapore. Jag kommer även att få göra en praktik på ett startupföretag vid sidan av studierna. Så om ni är sugna på att veta mer om hur det är att både plugga, leva och pröva arbetslivet i en helt annan kultur tycker jag att ni ska läsa min blogg när jag är borta.