Att maxa sista tiden

Det känns skönt att vara tillbaka i Lausanne, mycket lättare att fokusera här då man är omgiven av människor i samma sits. Nu har jag även skrivit min första tenta av sex – heja! Skönt att vara igång och börja bocka av dem.

Alla har även börjat inse att tiden här är knapp så vi försöker samtidigt varva plugget med annat. Än så länge förtränger vi tanken på att ta farväl – vi är inte där ännu!


En tysk kompis, Simon, har eget kontor på EPFL (lyx!!) och där har vi pluggat de senaste dagarna. Där inne är det bra fokus! 


När vi pluggat färdigt för dagen möts utbytesstudenter på Satellit (EPFL:s pub) för att avrunda. Man märker att alla är sugna på att hänga extra mycket nu. Idag startade jag och Joe dagen med frukost på Manor. De har ett väldigt bra frukostpaket för 6CHF – tips! Satt sedan kvar där och pluggade resten av dagen. Ikväll skulle jag ha mött upp de andra för att åka skridskor men det vill inte sluta att regna… Får bli annan gång 🙂