budaFEST

Om mindre än en vecka befinner jag mig alltså i Budapest. Försöker optimera dessa dagar som är kvar i Stockholm genom att maxa tiden med familj och vänner. Eftersom kurserna på KTH nu har rullat igång som vanligt är det många vänner som man inte kan träffa på dagtid. Det är också svårt att hitta tid på eftermiddagar och kvällar att träffa alla separat. Så, därför, fixade jag och min vän Alexandra som också ska med til Budapest en liten hejdå-fest i lördags!

Hejdå-festen fick det fantastiska namnet budaFEST, och vi bjöd nära och kära för att träffa dom kanske en sista gång detta halvår. Om de inte kommer ner till Budapest och hälsar på vill säga, vilket vi räknar med att många gör då det inte är långt och flygen är billiga!

Vi bjöd på lite olika snittar och snacks. Lägg märke till hur dessa är anpassade efter Ungerns färger! Dock insåg vi snabbt att färgerna ju även matchar Italiens – och att tilltugget vi valt att göra råkade vara i Italiensk anda… Oops! Hoppas få lära oss lite med Ungerska rätter dessa månader!

Självklart var även servetterna i rött, vitt och grönt. Och muggarna i rött och vitt i alla fall! Om mat-temat kunde misstas som italienskt, så kunde väl dessa muggar snarare leda tankarna mot amerikanska high school-fester. Jaja.

Vi lånade min pappas hus söder om stan och dekorerade med massa ballonger! Vi begav oss till och med ut i kylan för att sätta ballonger hela vägen från busshållplats till brevlåda – ett följespår i äkta barnkalasanda som många tydligen missade i mörkret.

När mobilen under kvällen låg och spelade musik blev det inte fler bilder, förutom dessa små godingar som togs med polaroidkamera. Måste påminna mig att alltid ha kamera eller mobil i högsta hugg så jag kan dela med mig ordentligt!