Ett sista inlägg

Fem av sex tentor – check! Den här tentaperioden har varit extremt lång och det känns som att den aldrig tar slut. Märker nu vad jag uppskattar KTH:s system – effektivt plugg en vecka och sen är man klar. Här blir allt så utdraget.. Men på fredag skriver jag min sista tenta och direkt efter den tar jag flyget tillbaka till Stockholm.


Vid EPFL


Vid parken Montbenon

Kolla vilket superväder vi haft de senaste dagarna – vårkänslor! Förutom tentasystemet här så är jag väldigt nöjd med min utbytestermin och lämnar Lausanne när det är som finast – stor sol och blå himmel! Har träffat en stor blandning av människor och är säker på att jag kommer springa in i flera av dem igen i framtiden. Så många roliga (och mindre roliga) minnen man delar tillsammans.

Men nu kan jag med handen på hjärtat säga att jag är redo för att komma hem. Ska bli härligt att återgå till mitt liv i Stockholm och på KTH. Imorgon blir det en sista ”hejdåfrukost” med Joe och Filippa och sen avskedsmiddag med mina roomies – lite konstigt ändå.


Från en av de härligaste dagarna här

För er som funderar på att studera i Lausanne så får ni gärna höra av er om ni har några frågor eller funderingar. Är väl medveten om hur vilsen man kan känna sig innan man åker iväg. Det var allt för mig.

Tack för att ni följt mig här!