Hoppa till innehåll

Howth Cliff Walk

Denna helgen har jag haft besök av min fina vän Ebba som också läser Teknisk Fysik tillsammans med mig på KTH. Att ha besökare är en perfekt anledning för att beta av saker på min Bucket List för min tid här i Irland. En av sakerna var Howth Cliff Walk vilket blev vår destination i lördags.

Allt började med att vi hoppade på pendeltåget, som kallas Dart, och åkte till ändstationen Howth som ligger ca 30 min norr om Dublin. Efter en kort promenad genom den mysiga fiskarbyn Howth så började vi klättra uppför backarna. Vi följde den klassiska vandringsstigen som är en slinga på ca 6km.

 

Det blev en toppenfin dag och jag skulle hemskt gärna åka tillbaka när det blivit varmare i vår eftersom det fanns massor av fina små marknadsstånd och affärer som sålde gelato!