Hoppa till innehåll

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig

Min torsdag förra veckan var sprängfylld av viktiga möten och lektioner, men när jag under natten fick 40 graders feber var det dags att tänka om. Så Nathalie tog med mig till akuten igen, och några timmar senare åkte vi därifrån. Jag mådde bättre och hade tack vare dropp inte feber längre.

Nästa natt var febern tillbaka, och på fredagen blev jag inskriven på sjukhuset för maginfektion och blodförgiftning. Lyckligtvis mår jag nu mycket, mycket bättre men jag är fortfarande kvar på sjukhuset. Därav har det ekat lite tomt här.

Förhoppningsvis blir jag utskriven innan veckan är över. Om jag ska se det positiva i allt det här så har jag lärt mig massa nya spanska sjukhusord, pratat en hel del spanska med läkare och sjuksköterskor och blivit ännu mer taggad på allt jag kommer kunna göra när jag kommer härifrån. Är grymt tacksam över att vara på ett bra sjukhus, och ha fantastiska vänner som har grejjat med allt jag inte kunnat.

Hörs snart!