Sagan om ont i halsen utomlands

Jag blev sjuk… Så kan det gå. Jag har lite förväntat mig att under mina utlandsvistelser skulle jag drabbas mycket mer av sjukdomar än vad som faktiskt har hänt. Jag hade lite ont i magen en gång i Kina. Min teori är att det var på grund av en ensidig kost med extrema mängder chilikrydda. Men nu har jag då drabbats av min första förkylning sen jag lämnade Stockholm för första gången i september 2017.

Traditionell huskur. Vatten, choklad och tandtråd

Det är ju inget märkvärdigt med det såklart. Kenyas virus tycks erbjuda samma tjänster som de Svenska. Ont i halsen, snorig näsa, lite varm panna, trötthet och en smula ledvärk. Jag började må lite dåligt för drygt en vecka sen och nu är det mer eller mindre borta. Hela lägenheten blev lite sjuk. Vi har solidariskt delat på vår gemensamma hälsa verkar det som. Den goda nyheten är ju såklart att det inte är malaria. Sömn och mycket apelsin verkar vara tillräckligt medikament för den här gången. Jag hittade ett skojigt godis med Nintendo tema som jag unnade mig under helgen också.

Medans jag låg hemma sjuk passade grannarna på att organisera ett födelsedagskalas. Det var ett sjuhelsikes partaj och gräsmattan var täckt av plast och skit i flera dagar efteråt.

Det gav ju oss idén att flytta ut alla festligheter från vår egen lägenhet också. Det verkar som att det finns ett biljardbord i poolhuset också så möjligheterna är uppenbarligen oändliga. Vi får väl se vad för slags skojigheter vi kan tänkas hitta på nu när alla blivit friskare igen.

Fortsättning följer…