Hoppa till innehåll

Luftförorening och julklappar

Idag när jag vaknade hade Google skickat följande push-notis till mig:

Luftens förorening hade nämligen halkat över till röda området och Google bad mig vänligt att undvika att träna utomhus och helst äta lunch inne. Smogen i Santiago är som allra värst under vintern och nog stack det lite i luftvägarna idag. Jag har ändå tur som är så pass opåverkad, för många äldre och människor med bronkit har smogen stor inverkan på hälsan.

För övrigt så skickade en kompis i Sverige en julklapp till mig i december. Den kom fram till Argentina tre dagar efter att jag åkte därifrån i januari. Efter det låg den hos min moster i flera månader tills hon fick iväg den via argentinska postsystemet till Chile. Igår kom äntligen paketet fram, nästan exakt ett halvår efter jul!

Bättre sent än aldrig!