Hoppa till innehåll

Sagan om ett par sista ödsliga dagar

I skrivandes stund återstår det 4 dagar, 1 timma, 22 minuter och 13 sekunder tills jag byter fast mark mot internationellt luftrum på vägen mot Sverige. Men vem räknar liksom… Jag är extremt benägen att få komma härifrån nu. Jag saknar vettig veganmat, bra lögodis och min stationära dator.

Det är bara jag och min rumskompis Hannes som är kvar här, och Hannes åker idag. Sen får jag en gigantisk lägenhet helt för mig själv, vilket ska bli ganska skönt. Jag håller tummarna för att vädret ska vara bra. Då kan jag ta långa promenader och sjunga i duschen 24 timmar om dygnet. Det senaste dagarna har varit svinkalla så det skulle suga om jag ska sitta och förvandlas till en glasspinne medans jag väntar.

Igår gick jag och Hannes på ett ganska intressant event om ICT sektorn i Kenya. Det bjöds på smaskig plockmat och paneldiskussion som var ganska rolig. Det hade varit toppen om det hölls några fler sådana innan tisdag men jag ska nog inte hoppas på för mycket.

Det ska nog gå att få tiden att passera utan problem. Jag kan alltid räkna lte matte också. Jag tror det blir mest lite egna hobbyprojekt och kanske lite finslip på kexet. I nuläget behöver vi mest få respons från vår handledare för att komma vidare så kom fram till en bra naturlig brytpunkt i tid till Hannes avfärd.

Det blir bra det här.

Fortsättning följer…