Hur överlever man åtta tentor?

Tänkte börja med att säga välkommen till Minna här på Utlandsbloggen! Ska bli spännande att få läsa om dina äventyr. 🙂

I början av veckan återvände vi till Belgien och det går bara att förknippa med en sak – tentaperiod. Som jag har skrivit tidigare kommer det att bli ganska många tentor för mig och i ärlighetens namn undrar jag själv hur jag ska komma ut levande på andra sidan. Förutom att växelplugga mellan olika kurser och fokusera på de tentorna som kommer först tror jag att ett framgångsrecept är att inte begrava sig i tentastressen, utan också ha några ljusglimtar att se fram emot, som äta extra gott någon dag eller hitta på något annat kul. Så här nedan kommer mitt uppdaterade tentaschema!

Tentorna är ju fortfarande kvar, men januari kändes plötsligt som en lite roligare månad. 🙂

I slutet kommer Gustavs föräldrar och plockar ihop spillrorna som är kvar av oss, haha. Men just nu är det fokus på plugg som gäller; maratonet går av stapeln imorgon med statistik som första etapp – håll tummarna!

Profilbild
Hur skiljer sig livet i Stockholm från en europeisk studentstad med över 50.000 studenter? I min blogg kan ni följa min flytt till belgiska Leuven knappa tre mil från EUs huvudstad, där jag påbörjar mitt sista år som civilingenjörsstudent med master i hållfasthetslära. Jag kommer skriva en hel del om mat, kulturupplevelser, (förhoppningsvis) några löprundor och en och annan resa till övriga Europa!

En kommentar till “Hur överlever man åtta tentor?”

1. Tack Magda!

Stort lycka till på tentorna, det kommer säkert gå toppen! 🙂

Kommentarer inaktiverade.