Avskedsturné

Idag är det bara några dagar kvar tills Gustav och jag lämnar Belgien för att återvända till Sverige och därmed påbörjar jag även min sista vecka här på Utlandsbloggen. Vi har haft en otroligt trevlig helg med Gustavs föräldrar och börjar göra oss redo för att lämna Leuven (för den här gången). Det känns självklart lite vemodigt, men samtidigt känner jag mig mer än redo att påbörja nya äventyr hemma, framförallt eftersom jag drar igång med mitt exjobb om en vecka!

Under lördagen besökte vi Bryssel med Kristina och Niklas – det var mest regn under helgen, men vi gömde oss då och då; oftast på någon mysig restaurang, men vi passade även på att besöka en Van Gogh-utställning!

Idag har vi gjort en sista utflykt och besökt Amsterdam. Det var väldigt trevligt men kallt! Mycket blåst och snöblandat regn, brr!

Vi åkte tidigt imorse, så vi fick bevittna en vacker soluppgång i Mechelen. Väl på plats i Amsterdam var det till en början torrt, men senare var det paraply och varma strumpor som gällde, men det var också ett ypperligt tillfälle att ta små pauser och värma sig med varm choklad.

Nu har vi precis kommit hem och jag ska alldeles strax dra iväg för att ta en öl och sen bowla med några klasskompisar för att säga hejdå. Några saker till vill jag berätta om innan min tid här är över, så vi hörs snart igen. 🙂

Profilbild
Hur skiljer sig livet i Stockholm från en europeisk studentstad med över 50.000 studenter? I min blogg kan ni följa min flytt till belgiska Leuven knappa tre mil från EUs huvudstad, där jag påbörjar mitt sista år som civilingenjörsstudent med master i hållfasthetslära. Jag kommer skriva en hel del om mat, kulturupplevelser, (förhoppningsvis) några löprundor och en och annan resa till övriga Europa!