Mina första skoldag

Hallå på er! Eftersom masterkurserna här på UPV börjar först den 18:e februari så har jag hittat en kandidatkurs som jag kan börja på redan nu, för att se hur allt fungerar på skolan. Kursen heter Concurrency and Distributed Systems och började förra veckan, men jag fick hoppa på den igår. Det är en jättestor kurs med 8 olika grupper och jag fick plats i den engelska gruppen, vilket känns väldigt skönt. Nu har jag iallafall en kurs som jag vet att jag kommer förstå helt och hållet här.

Sedan i måndags har jag skrivit på kontraktet för lägenheten, varit på middag hos en tysk tjej som heter Daniela, ätit Kaiserschmarrn hos min Gandia roommate Jakob (Kaiserschmarrn är österrikiska pannkakor som jag åt massor när jag bodde i Schladming, och Jakob hade lovat att baka det till mig någon dag här), jag har lagat Quesadilla med en norsk kompis, gått och provat på ett gym (som jag inte kommer köpa kort på) och justdet- jag har även gått till stranden för första gången! Jag tog med en pastasallad och cyklade ner till ett gäng som spelade beachvolleyboll. Det var en jättefin kväll som ni kan se på bilderna nedan.

Profilbild
Hej! Jag heter Minna och jag läser mitt fjärde år på civilingenjörsprogrammet i Datateknik. Under vårterminen ska jag studera på ett av KTH:s utbytesuniversitet i Valencia. Ni ska få följa mina äventyr i Spaniens tredje största stad där (förhoppningsvis) vardagen är fylld av sol, tapas, strandhäng och andra äventyr!

En kommentar till “Mina första skoldag”

1. åh! vad skönt med en engelsk kurs också 😀 <3 mysig volleybollkvällen såg ut!

Kommentarer inaktiverade.