Vi klarade det!

Äntligen är sista tentan skriven, äntligen kan vi slappna av, äntligen slipper vi långa pluggdagar, äntligen är vi fria! Om några timmar anländer Gustavs föräldrar till Leuven och firar terminens avslutande med oss hela helgen och det känns verkligen välförtjänt!

Trevlig helg och härlig fredag på er!

Så här glada var vi precis efter att sista tentan skrivits, den gick faktiskt helt okej för oss båda!
Profilbild
Hur skiljer sig livet i Stockholm från en europeisk studentstad med över 50.000 studenter? I min blogg kan ni följa min flytt till belgiska Leuven knappa tre mil från EUs huvudstad, där jag påbörjar mitt sista år som civilingenjörsstudent med master i hållfasthetslära. Jag kommer skriva en hel del om mat, kulturupplevelser, (förhoppningsvis) några löprundor och en och annan resa till övriga Europa!

En kommentar till “Vi klarade det!”

Kommentarer inaktiverade.