Colombias karibiska kust – Tillbaka till civilisationen på Costeño Beach

Efter närmare en vecka boende ute i djungeln och utan täckning på telefonen har nu jag och Mimmi checkat in på ett riktigt schysst hostel på Costeño Beach som ligger på karibiska kusten. Här har vi både mottagning på våra telefoner och riktigt bra wifi. Det känns härligt att kunna visa livstecken igen!

Vi har under den senaste veckan gjort en fyra dagars vandring ute i djungeln till och från Ciudad Perdida/Lost City – Colombias Machu Picchu samt spenderat två nätter i nationalparken Tayrona där vi bott i tält och hikeat till olika stränder. Men nu njuter vi som sagt av vårt beach hostel på Costeño Beach med fräscha toaletter och duschar, sängar med myggnät och en riktigt skön vibe.

Wifi! Här i möte med vår handledare på KTH där vi bollade metod och resultat. Vi jobbar på med uppsatsen under resan med 🙂
Costeño Beach och vårt beach hostel La Brisa Tranquila. Här kan man slänga sig i en hammock och lyssna till vågorna eller läsa en bok.
Lite att klaga på här! Så mysigt.

Vi hörs!

/ Jasmin

Profilbild
Hej! Jag heter Jasmin Sabir och studerar femte året på Civilingenjörsprogrammet design- och produktframtagning. Jag läser sista terminen på mastern Innovationsledning och produktutveckling och gör denna termin mitt examensarbete som MFS (Minor Field Study) i Medellin, Colombia. Här i bloggen kommer ni att få följa med mig på mitt äventyr till Medellín (det som på 80-talet ansågs vara världens farligaste stad, men som nu fått pris för att vara en av världens mest innovativa städer) när jag arbetar med organisationen Ruta N för att förbättra deras co-creation plattform. Denna plattform är en hemsida som ämnar att samla in idéer från stadens invånare för att skapa innovationer för bättre ekonomi i staden och levnadsförhållanden för folket.