Första kurserna avklarade

Woho! Första perioden på UPV är avklarad, och jag är färdig med 4 kurser redan! Eller tja, jag har en rapport kvar att skriva, men alla tentor och prov är iallafall skrivna. Nu har jag två veckors påskledigt att se fram emot.

För att fira att vi är färdiga med kurserna, så bestämde vi oss för att gå till en av de få utsiktsplatserna här i Valencia. Det är en skybar som ligger mitt i stan, på Plaza del Ayunamiento. Jag, Malin och Sofia (som båda läser på KTH) gick dit vid 7 och stannade tills solen hade gått ner. Jag låter bilderna tala för utsikten:

På cykelturen in till stan finns det många fina platser, som denna- Puente de las Flores


Profilbild
Hej! Jag heter Minna och jag läser mitt fjärde år på civilingenjörsprogrammet i Datateknik. Under vårterminen ska jag studera på ett av KTH:s utbytesuniversitet i Valencia. Ni ska få följa mina äventyr i Spaniens tredje största stad där (förhoppningsvis) vardagen är fylld av sol, tapas, strandhäng och andra äventyr!