Besök av mamma, syster och systerson

Min mamma, min syster och min systerson har varit och hälsat på mig den här veckan. Min systerson är bara fem månader gammal och det var så mysigt att få hänga med honom eftersom jag i princip bara träffat honom två tre gånger innan jag åkte. Vi gick en promenad på stranden och åt glass, åt massa goda tapas, shoppade, och gick runt och turistade i gamla stan.

Jag och min syster Sara, på väg till hennes födelsedagsmiddag
Världens gulligaste systerson som var nyfiken på maten
Det var varmt så vi gick till stranden, men det blåste väldigt mycket
Jag, Sara och Ebbe när vi testade en poké restaurang som ligger i mitt hus
Mamma och Sara på min gata
Vi åt jättegoda tapas varje dag

 

Profilbild
Hej! Jag heter Minna och jag läser mitt fjärde år på civilingenjörsprogrammet i Datateknik. Under vårterminen ska jag studera på ett av KTH:s utbytesuniversitet i Valencia. Ni ska få följa mina äventyr i Spaniens tredje största stad där (förhoppningsvis) vardagen är fylld av sol, tapas, strandhäng och andra äventyr!