Melodifestivalen med massa européer

I helgen var det ju melodifestivalen, jag brukar inte kolla på det men vi gjorde ett roligt event av det hela. Vi var ungefär 15 personer från flera länder i Europa: Sverige, Norge, Tyskland, Nederländerna, England och Spanien. Vi körde en dryckeslek där reglerna var att man skulle dricka om det var eld/vind/rök på scenen, eller om artisterna hade spexiga scenkläder, eller om låten hade ett politiskt budskap, om ens land fick en 12-poängare osv osv.

Alla tog även med sig en valfri maträtt och så gjorde vi en stor buffé. Det var supergott; allt från tortilla, köttbullar, kroketter, stekta grönsaker m.m. Det var en rolig kväll men väldigt typiskt att både Nederländerna och Norge gick om oss i slutet, jag tycker lätt vi borde vunnit! 

En del av buffén (när den va färdig var det typ dubbelt så mycket mat)
En glad Sofia och ett gäng taggade mellofans
Profilbild
Hej! Jag heter Minna och jag läser mitt fjärde år på civilingenjörsprogrammet i Datateknik. Under vårterminen ska jag studera på ett av KTH:s utbytesuniversitet i Valencia. Ni ska få följa mina äventyr i Spaniens tredje största stad där (förhoppningsvis) vardagen är fylld av sol, tapas, strandhäng och andra äventyr!