Mindre än två veckor kvar

Vet ni vad, att jag har mindre än två veckor kvar av min tid här i Spanien. Det känns helt sjukt, tiden har gått så fruktansvärt fort. Egentligen slutar mina kurser den 17:e juni, men jag kommer åka hem den 6:e juni, med anledning av att jag fick det där sommarjobbet som jag skrev om tidigare, så jag börjar den 10:e juni. Jag är jätteglad och pirrig! 

Jag tror att jag hade tur, för jag har ju redan läst färdigt 4 kurser, och nu läser jag 3. Och två av de kurser jag läser nu slutar tidigare än de skulle, så jag kommer bara ha en kurs som är oavslutad när jag åker hem. Det är ingen tenta i denna kurs utan en inlämningsuppgift (som jag fortfarande inte vet vad det handlar om), så läraren har godkänt att jag får göra den från Sverige. 

På måndag tar min kurs i Concurrency and Distributed systems slut. Jag hade ett test igår, och en labb som skulle va färdig denna vecka, och på måndag är det dags för tenta. Så det är vad jag gjort de senaste dagarna, labbat och tentapluggat.

En av dagarna pluggade jag och Malin på stranden
Övriga dagar sitter jag här, hemma i min fina lägenhet
När man tentapluggar måste man unna sig pauser och goda saker att äta, som en äppelpaj med vaniljsås

Efter måndag så är det bara två enklare kurser kvar, där vi gör alla inlämningsuppgifter på lektionerna, så det känns väldigt skönt. Dessutom får jag besök från och med idag till dess att jag åker hem, först av min kompis Emelie och därefter av Lucas och hans familj. 

Nu ska jag plugga färdigt till den här tentan så att jag kan va lite ledig sista tiden här! 

Profilbild
Hej! Jag heter Minna och jag läser mitt fjärde år på civilingenjörsprogrammet i Datateknik. Under vårterminen ska jag studera på ett av KTH:s utbytesuniversitet i Valencia. Ni ska få följa mina äventyr i Spaniens tredje största stad där (förhoppningsvis) vardagen är fylld av sol, tapas, strandhäng och andra äventyr!