Fyllde 26 – the end of polska studentrabatter

I måndags fyllde jag år! Jag åt middag med Anna och Miriam och mötte sedan upp några fler kompisar för att ta några öl. Kvällen fortsatte med att jag fick sjunga ABBA på karaoke och med att vi dansade på en supersvettig nattklubb till fyra på morgonen. Jätteroligt!

Något som inte är så roligt med att fylla 26 i Polen är att inga studentrabatter längre gäller. Tydligen är tanken att man här ska ha pluggat klart vid det laget och börja jobba. Inget utrymme för sabbatsår eller att byta utbildning här inte. Det är synd för studentrabatterna här är annars väldigt bra! Ofta är det halva priset på tåg eller museum t ex. Tur att jag fick utnyttja dem större delen av terminen i alla fall!

Anna hade bakat Tiramisu till mig!! Så fint.

Mycket svettig gruppbild utanför klubben
Profilbild
Hej! Jag heter Frida och läser fjärde året på Energi och Miljöprogrammet med inriktning mot Miljöteknik och Hållbar Infrastruktur. På KTH är jag också engagerad i studentkören Osqstämman. Våren 2019 tillbringar jag i Krakow, på Politechnika Krakowska. Välkommen att följa med när jag lär mig om ventilationssystem och vattenrening, pratar polska och äter pierogi!