Tack för mig!

Nuuuu mina vänner, är jag tillbaka i Stockholm! Drygt sex månader i Spanien är över, tiden har gått alldeles för snabbt. Det var trist att lämna Valencia, men det känns ändå som att jag gör det utan att ha hunnit tröttna på staden och det är så kul att vara tillbaka i min lägenhet, nära min familj, min pojkvän och mina vänner.

Det blir svårt att summera dessa 6 månader i några rader, men för er som är nyfikna på att åka på utbyte till Spanien, så kan jag verkligen rekommendera det! Valencia är fantastiskt på så många sätt; en härlig kultur, vackert språk, relativt nära hem så att folk kan hälsa på och man kan lätt åka hem, UPV är ett bra universitet, maten är supergod, mycket sol och värme, en gigantisk strand, det finns massa spännande utflyktsmål, det är billigt att leva osv osv.

Tack för att ni följt mig och tveka inte att kontakt mig om ni har några funderingar på ert utbyte till Spanien!

Profilbild
Hej! Jag heter Minna och jag läser mitt fjärde år på civilingenjörsprogrammet i Datateknik. Under vårterminen ska jag studera på ett av KTH:s utbytesuniversitet i Valencia. Ni ska få följa mina äventyr i Spaniens tredje största stad där (förhoppningsvis) vardagen är fylld av sol, tapas, strandhäng och andra äventyr!

En kommentar till “Tack för mig!”

1. Tack för alla härliga blogginlägg, har varit jättekul att läsa! 😀
    Hoppas att du får en härlig sommar och lycka till med sommarjobbet. 🙂