Vad vore inte en bal på Luna Park?

Hej igen! Precis som sektioner ofta har baler på KTH har olika studieinriktningar men även colleges det här. Igår hade Internationa House sin bal och jag var självklart med! Jag tog inte med migmin balklänning eftersom jag är här med minimal packning (en 55 liters ryggsäck) och ville av samma anledning inte köpa någt dyrt. Lösningen? Vinnies! Vinnes är som Myrorna och butiken närmast mig, i det hippa kvarteret Newtown, har ofta många bra fynd! För ungefär 300 kr lyckades jag få ihop en hel outfit med skor och väska. Smycken lånade jag från en kompis.

Jag och Rickie på bal! Kolla utsikten!

Balen var inte som jag förväntade mig på många sätt. Till exempel var det inga max antal glas vin eller öl per person (så folk blev rätt fulla) och för att ens bli serverad dryck så var man tvungen att vifta till sig en kypare istället för att bli servad från början. Emellan rätterna sprang alla omkring till andra bord eftersom det inte fanns någon konferencier eller underhållning. Nej, det måste jag ändå säga – vi gör fester och baler bättre på KTH.

Luna Park!

Med det sagt så var det väldigt häftigt att vara på Luna Park och utsikten var verkligen svårslagen. Efterfesten var också fantastiskt bra! Vem trodde att jag skulle hamna på ett pannkakshus klockan 3 på morgonen? Rekommenderar det starkt för övrigt!

Saga Jonsson
Hej! Jag heter Saga och går tredje året på programmet civilingenjör energi och miljö. Jag tycker det mesta är roligt och säger aldrig nej till ett äventyr. När jag inte pluggar engagerar jag mig ideellt i den internationella klimatpolitiken. Annars älskar jag att lyssna på musik, gå på promenad och att måla.