NU ÅKER VI!

Nu är jag tillsammans med Joakim och Julius på Arlanda och ska snart ta direktflyget till Chicago!

Vi pluggar alla tre samma klass och ska till University of Illinois at Urbana-Champaign tillsammans med 15 andra KTH:are. Nästa gång du får höra från mig är jag på andra sidan av Atlanten!

ÄVENTYRET BÖRJAR NU!

Aleks Durowicz
Hej! Jag heter Aleks och läser mitt fjärde år på Civilingenjörsprogrammet Industriell Ekonomi med inriktningen Data. Jag kommer att spendera VT-2020 på University of Illinois at Urbana-Champaign, ett universitet med 50 tusen studenter! Att plugga i USA har varit min dröm sen högstadiet - så jag är supertaggad på att dela med mig av mina äventyr, vardagshändelser och det amerikanska studentlivet under mitt utbyte med dig!