Coffee & Co – mitt favvopluggställe

Att hitta ett bra ställe att plugga på, där man känner sig bekväm och produktiv, kan vara svårt. Jag vet att det tog mig ett och ett halv år på KTH att inse att jag trivs bäst med att plugga i datorsalarna i E, även när jag inte programmerar.

På UIUC pluggar över 50 tusen studenter på ett och samma campus. Detta gör att universitetet har många ställen man kan plugga på. Dock brukar jag sällan sitta och plugga på skolan då jag endast behöver vara på campus tre dagar i veckan. Istället har jag spenderat mycket tid på ett café, Coffee & Co, som ligger 200m från huset jag bor i. Mina kompisar bor också i närheten så vi brukar mötas där och plugga. De har gott kaffe, bra mat och snacks, massvis med brädspel om man blir uttråkad och bra atmosfär. Den enda negativa saken är att de har väldigt få eluttag.

Nu ska jag fortsätta plugga!

Aleks Durowicz
Hej! Jag heter Aleks och läser mitt fjärde år på Civilingenjörsprogrammet Industriell Ekonomi med inriktningen Data. Jag kommer att spendera VT-2020 på University of Illinois at Urbana-Champaign, ett universitet med 50 tusen studenter! Att plugga i USA har varit min dröm sen högstadiet - så jag är supertaggad på att dela med mig av mina äventyr, vardagshändelser och det amerikanska studentlivet under mitt utbyte med dig!