Vilken sommar det kommer att bli!

Glad Alla Hjärtans Dag!

Det är nu klart vilka Formula Studenttävlingar som TUfast (racingteamet i Formula Student) kommer att delta i, i sommar! Några av tävlingarna var vi redan förkvalificerade till i och med att det gick så bra för teamet förra sommaren, och de övriga som vi inte var förkvalificerade till, lyckades vi få en plats till genom registreringsquizzen som hölls den trettioförsta januari i år. Planen var att delta i fyra tävlingar, och på grund av att vissa tävlingar krockade med varandra, var vi tvungna att välja vilka av dem som vi ska åka till. De slutliga blev Italien (FSAE, Autodromo Riccardo Paletti), Österrike (FSA, Red Bull Ring), Ungern (FS EAST, Zala Zone Automotive Proving Ground) och Tyskland (FSG, Hockenheimring). Här nedan ser ni en film från förra årets upplaga av Formula Student Österrike på Red Bull Ring!

Jag är supertaggad inför sommaren (även om det är en bit tills dess), och jag hoppas kunna vara med på så många av tävlingarna som möjligt. Samtidigt håller föreläsningsperioden på ända fram in i slutet av juli och sedan börjar tentamensperioden, så vi får se hur många jag har tid och möjlighet att vara med på!

Kram!

Signe Stéen
Hej! Jag heter Signe Stéen och jag läser mitt tredje år på Civilingenjörsprogrammet Maskinteknik med en internationell inriktning inom tyska. Jag kommer under läsåret 2019/2020 att studera på Technische Universität München (TUM). Jag har studerat tyska i 1,5 år och tyska är nu det fjärde språket som jag lär mig. Här på bloggen kommer ni att kunna följa mina nyfunna erfarenheter av hur det är att studera utomlands på ett språk som jag så nyligen börjat lära mig, men ni kommer även att få följa med mig när jag lär mig mer om förbränningsmotorer och motorsportsteknik, samt utforskar den bayerska kulturen såklart!