Hemma i Sverige

Det var mycket strul med flyget hem till Sverige. Flygen blev försenade, framflyttade och inställda höger och vänster. Efter många samtal lyckades jag få en rimlig hembiljett med flyg genom New York tillsammans med min pojkvän och kompis från Danmark. Dagen innan flyget visade det sig dock att bussarna till flygplatsen hade helt ändrat tidtabell till endast tre resor om dagen. Detta ledde till att vi var tvungna att åka till flygplatsen dagen innan. Jag var tvungen att packa ihop alla mina saker på 4h för att hinna. Riktigt stressigt och emotionellt. Det kändes så konstigt att bara packa ihop mina saker och dra så fort, men jag hann säga hej då till de två ”house mates” som var kvar. Allt gick i alla fall smidigt och inget blev inställt eller försenat.

Hur coolt att vi hade sån bra utsikt över Manhattan!
Är jag den enda som inte har nått emot flygplansmat?
Ovanför Norge

Nu sitter jag i min lägenhet i Stockholm och ska försöka isolera mig så mycket som möjligt. Jag ska spendera min tid på att plugga, skriva blogginlägg och kolla på serier. Jag är också så sugen på att laga ordentlig och nyttig mat. Blev lite för mycket pommes, burgare och donuts under mitt utbyte. Jag är så sugen på rotfrukter i ugn, poké bowls och rätter med fetaost och halloumi.

Om du är nyfiken över nått som har att göra med mitt utbyte kommentera gärna så kan jag svara på din fråga, eller posta ett inlägg om det!

Aleks Durowicz
Hej! Jag heter Aleks och läser mitt fjärde år på Civilingenjörsprogrammet Industriell Ekonomi med inriktningen Data. Jag kommer att spendera VT-2020 på University of Illinois at Urbana-Champaign, ett universitet med 50 tusen studenter! Att plugga i USA har varit min dröm sen högstadiet - så jag är supertaggad på att dela med mig av mina äventyr, vardagshändelser och det amerikanska studentlivet under mitt utbyte med dig!