Indianapolis under Spring Break

Förutom att åka till Chicago under Spring Break åkte jag och min pojkvän även till Indianapolis som är huvudstaden i Indiana. Tyvärr var nästan allt stängt även där på grund av Covid-19, men vi tog en riktigt lång promenad runt staden. Det fanns riktigt många monument i Indianapolis, på olika viktiga män genom tiderna. Det fanns även många minnesmärken för olika krig och soldater. Jag är ändå nöjd att vi åkte dit så att jag fick se nått nytt i USA. Indiana blev min 11 besökta stat i USA. Efter Indianapolis åkte vi tillbaks till Urbana-Champaign efter sex dagars Spring Break.

Ta hand om er!

Aleks Durowicz
Hej! Jag heter Aleks och läser mitt fjärde år på Civilingenjörsprogrammet Industriell Ekonomi med inriktningen Data. Jag kommer att spendera VT-2020 på University of Illinois at Urbana-Champaign, ett universitet med 50 tusen studenter! Att plugga i USA har varit min dröm sen högstadiet - så jag är supertaggad på att dela med mig av mina äventyr, vardagshändelser och det amerikanska studentlivet under mitt utbyte med dig!

En kommentar till “Indianapolis under Spring Break”

Kommentarer inaktiverade.