Påläggschoklad

Hej vänner!

Har ni någonsin testet påläggschoklad? Det är tunna chokladskivor som man har på kex eller bröd. Det är tydligen en stor grej här i Danmark. Jag testade det idag med lite hembakt surdegsbröd. Det kanske inte ser så gott ut men det var faktiskt en riktig hit!

Jussi Kangas
Hej! Jag heter Jussi och pluggar mitt fjärde år till Civilingenjör i Medieteknik på KTH. Under vårterminen 2020 kommer jag att blogga från Danmark då jag ska på utbyte till DTU strax utanför Köpenhamn. På fritiden gillar jag att träna, klurar på olika problem (eller mysterium) och att laga mat. Även om Danmark är nära så finns det ingen brist på äventyr. På mitt utbyte kommer jag skriva om allt det DTU och Danmark har att erbjuda en utbytesstudent. Alltifrån bästa student lunchen på campus till danska studietekniker. Så följ mig på bloggen om du vill få en inblick i hur det är att vara utbytesstudent i ett annat nordiskt land!