Powerpoint ingenjör

Hejsan!
Nästa vecka startar midterms perioden. Jag är så stressad! (spoiler: nej det är jag ej ahah)

Jag har en inlämning och en presentation att skriva i work psychology . Det är en kurs jag verkligen rekommenderar  till er, om ni ha möjligheten att läsa den eller liknande gör det! Den hjälper att förstå hur folk tänker i jobbsammanhang: inte alltid rationnellt.

Jag har också en inlämning att skriva i Management in a cross-cultural environment. Den kursen är kanske lite jobbigare då man ska förbereda presentationer varje vecka och ska använda en stor databas med massa nyckeltal. Jag må vara Indekare, excel är inte min grej…

Jag tänker nog sätta mig på något café nära havet och börja plugga seriöst imorgon. Betyg är ej så viktigt (på utbytet tillgodoräknas alla godkända betyg som ”PASS” i Sverige. Dvs att man får pass oavsett om betyget i en kurs är E eller F). Jag tycker dock att ämnerna är intressanta och ska försöka få lärarna att bli nöjda.

Utöver det har jag vilat hela veckan för att återhämta mig från min olycka förra helgen. Nu mår jag riktigt bra!
När alla mina vänner var borta och reste runt så åkte jag till IKEA med hoppet på att äta köttbullar! Saknade lite Sverige på den stunden…

Här kan ni se att jag ej blev besviken: 

Jag har svårt att komma ett sätt att undvika hemlängtan som är mer effektivt än köttbullar med gräddsås, en Norrlands öl, lax och polarbröd!

Vi hörs snart, ta hand om er!
//Victor

Victor Cardenas
Hej! Jag heter Victor Cardenas, välkomna på min blogg. Jag läser nu fjärde året på Industriell Ekonomi och ska på utbyte i Kaohshiung, Taiwan! Jag lovar att visa er så mycket jag kan :) Stay tuned!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *