En vecka i Stockholm

Hej på er!

Nu har jag varit i Stockholm en vecka och imorgon ska jag faktiskt åka tillbaka till Danmark. Mina tentor börjar nästa vecka och jag känner att jag fokuserar bäst därborta. Visserligen har plugget gott bra här med men de finns inte lika mycket distraktioner i Danmark. Nu när jag vart i Stockholm så har jag bott hos min flickvän och gjort om hennes kök till min plugghörna. Nu när tentorna börjat närma sig måste jag erkänna att jag känner mig ganska stressad! En glad nyhet är att Danmark ska börja upp igen. Den 18 maj ska de flesta restauranger, cafeer, gym och bibliotek öppna upp. Jag ser framemot att ta en tentaöl i Köpenhamn efter att allt det här är över. Hittills har min utlandstermin nog vart den svåraste terminen pluggmässigt för mig. Men det har också varit väldigt intressant och jag har lärt mig väldigt mycket!

Jussi Kangas
Hej! Jag heter Jussi och pluggar mitt fjärde år till Civilingenjör i Medieteknik på KTH. Under vårterminen 2020 kommer jag att blogga från Danmark då jag ska på utbyte till DTU strax utanför Köpenhamn. På fritiden gillar jag att träna, klurar på olika problem (eller mysterium) och att laga mat. Även om Danmark är nära så finns det ingen brist på äventyr. På mitt utbyte kommer jag skriva om allt det DTU och Danmark har att erbjuda en utbytesstudent. Alltifrån bästa student lunchen på campus till danska studietekniker. Så följ mig på bloggen om du vill få en inblick i hur det är att vara utbytesstudent i ett annat nordiskt land!