Slutet börjar närma sig

Hej igen!

Ännu en tenta vecka är avklarad av de totalt tre tenta veckorna. Just nu är det minst sagt intensivt då jag har min svåraste tenta framför mig. Det är i kursen Computer Vision och det är en muntligt tentamen. Jag tycker ämnet är rätt komplicerat och på grund av att det är en muntligt tenta tycker jag själv att de är lite svårare än en skriftlig. På min senaste muntliga tenta fick jag en kort blackout vid två utav frågorna vilket definitivt drog ner mitt betyg. Därför tänker jag satsa allt jag har på att försöka bemästra Computer Vision så gått det går. Utöver de börjar jag se ljuset i tunneln, snart är den längsta terminen på DTU över!! På onsdag kommer jag vara ledig en vecka fram tills att min sista period på 3 veckor börjar. Det känns konstigt att de snart är över, tiden här har gått väldigt fort! Nu när Köpenhamn börjat öppna upp igen tänker jag definitivt ta mig ner på stan efter min sista tenta och ta en välförtjänt tenta öl.

Jussi Kangas
Hej! Jag heter Jussi och pluggar mitt fjärde år till Civilingenjör i Medieteknik på KTH. Under vårterminen 2020 kommer jag att blogga från Danmark då jag ska på utbyte till DTU strax utanför Köpenhamn. På fritiden gillar jag att träna, klurar på olika problem (eller mysterium) och att laga mat. Även om Danmark är nära så finns det ingen brist på äventyr. På mitt utbyte kommer jag skriva om allt det DTU och Danmark har att erbjuda en utbytesstudent. Alltifrån bästa student lunchen på campus till danska studietekniker. Så följ mig på bloggen om du vill få en inblick i hur det är att vara utbytesstudent i ett annat nordiskt land!