Tillbaka i Danmark

Hej igen!

Jag kom precis hem till Danmark och DTU ifrån Stockholm. Det känns lite konstigt att vara här igen. Jag hade precis vant mig att vara i Stockholm och nu behöver jag vänja mig vid att vara tillbaka i Danmark. Nu i veckan blir det mycket tentapluggandet, jag kommer uppdatera er om hur det går!

Mina chilisar klarade sig förvånansvärt bra, de har vuxit väldigt mycket sen sist!

Jussi Kangas
Hej! Jag heter Jussi och pluggar mitt fjärde år till Civilingenjör i Medieteknik på KTH. Under vårterminen 2020 kommer jag att blogga från Danmark då jag ska på utbyte till DTU strax utanför Köpenhamn. På fritiden gillar jag att träna, klurar på olika problem (eller mysterium) och att laga mat. Även om Danmark är nära så finns det ingen brist på äventyr. På mitt utbyte kommer jag skriva om allt det DTU och Danmark har att erbjuda en utbytesstudent. Alltifrån bästa student lunchen på campus till danska studietekniker. Så följ mig på bloggen om du vill få en inblick i hur det är att vara utbytesstudent i ett annat nordiskt land!