¡Bienvenido!

Hej alla, och välkomna till min blogg! Mitt namn är Eric Wieselblad och jag ska precis påbörja mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och Miljö, med inriktningen Hållbar Energiteknik. Ett vanligt år hade jag troligtvis åkt till campus idag för en ny föreläsning, men 2020 är inget vanligt år för mig då jag ska spendera den kommande hösten i Spanien, närmare bestämt i Valencia och på Universitat Politècnica de València!

Så vem är jag? Jag är 26 år och är född och uppvuxen i södra Stockholm. Utanför plugget älskar jag att resa, äta god mat och spendera tid på fotbollsplanen, där jag har varit tränare för ungdomar under de senaste 9 åren. Mitt reseintresse har hela tiden gjort att jag har haft planer på att göra en utbytestermin, och jag fastnade tidigt för Spanien och Valencia då jag gillar Spanien som land och har läst massor av positiva saker om Valencia som stad. På grund av covid-19-pandemin har jag grubblat hela sommaren huruvida jag ska åka eller inte, men bestämde mig till slut för att göra det då det är en möjlighet som jag verkligen inte vill missa!

Under tiden jag bloggar kommer ni få hänga med mig och mitt liv nere i Valencia, där jag kommer dela med mig om hur vardagen som student i Valencia är, men även praktisk information kring hela processen runt utbytesstudier. Är det något speciellt ni vill läsa om eller funderar på? Låt mig veta i kommentarsfältet!

Vi hörs framöver!

Såhär kan jag se ut när jag är ute på äventyr, den gången i Patagonien!
Hej! Jag heter Eric Wieselblad och jag går mitt femte år på civilingenjörsprogrammet Energi och Miljö med inriktningen Hållbar Energiteknik. Den här hösten ska jag spendera i Spanien, på Universitat Politècnica de València, och här på bloggen kommer jag att dela med mig av mina upplevelser och intryck av utbytet i sin helhet. Jag kommer framförallt berätta om studierna och livet nere i Valencia, men även nyttig information kring processen inför och under utbytet.